De Carnavalsgek

 

 Welkom op onze website.

Wij Marc Sleijpen & Jose Sleijpen Ruijl zijn beide hun leven lang zeer enthousiaste vasteloavendvierders en zo is ons partime bedrijf ook ontstaan. We wilden eigenlijk altijd iets anders dan andere, en in de reguliere zaken is dat eigenlijk niet te vinden door de vele massa productie. Dus gingen we zelf aan de slag, met kleding en later ook met hoeden. Toen we zagen wat voor iets moois je kon maken met foam, raakte we steeds enthousiaster. En maakte we voor iedere dag een nieuwe outfit, met als topper iets moois voor op ons hoofd.

Door de vele leuke en enthousiaste reactie's op onze eigen creaties de afgelopen jaren. En de vele vragen van "wow dat wil ik ook" zijn we in eerste instantie voor familie, vrienden en bekenden hoeden gaan maken. Alleen de hoeden, de kleding maken is voor ons niet te doen, we hebben beide ook nog een reguliere baan. Wel kan je kleding via een catalogus bestellen. Deze is bij ons vrijblijvend in te komen zien.

Toen onze bergruimte zo propvol zat dat er niks meer bij kon, zijn we onze creaties van de afgelopen jaren via internet gaan verkopen. De reactie daarop waren zo ongelofelijk overweldigend. of we ook in andere kleuren konden maken enz enz.. We waren er eigenlijk een beetje door overompeld zo veel geweldig leuke reacties. En de aanvragen voor de creaties van de hoeden in andere kleuren en aantallen stroomden binnen.

Nu een aantal jaren later, hebben we een groep vaste klanten en vele klanten komen via mond op mond reklame door onze klanten. Hiervoor onze hartelijke dank!!

Zo is "De Carnavalsgek" onstaan.......

 Groetjes, Marc & Jose

www.decarnavalsgek.nl  |  decarnavalsgek@home.nl